Justin Bieber murtui itkuun konsertissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu teinitähti Justin Bieber on tuorein hittiartisti, joka on murtunut itkuun konsertissaan. Aiemmin tällä viikolla kerrottiin epäilyistä, joiden mukaan hiphop-artisti Chris Brown olisi käsketty vuodattamaan kyyneleitä BET Awards -tapahtumassa.

Justin Bieber liittyi pillittäjien joukkoon esiintyessään viime viikolla Cincinnatissa, Yhdysvalloissa. Hän laskeutui konsertin lavasteista lavan etuosaan laulaen Down To Earth -kappalettaan, mutta yllättäen hän ryhtyi pyyhkimään kyyneleitään ja poistui pian hetkeksi aikaa kokonaan lavalta. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Lauluäänensä perusteella usein naiseksi luultu 16-vuotias poptähti ei vakuuttanut kuitenkaan kaikkia esityksellään, sillä hänenkin kyyneleitään epäillään tekaistuiksi. Muutama viikko sitten Bieber oli mukana internetin suosituimpien naistähtien listalla, ja toissa viikolla baarissa juopotellut Justinin näköinen henkilö aiheutti poliisioperaation Marylandissa, Yhdysvalloissa. Lopulta selvisi, että henkilö ei ollutkaan alaikäinen poptähti, vaan nuori nainen.