Taylor Lautner yllätti: ”Voisin seurustella fanin kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin elokuvateattereissa parhaillaan nähtävä Twilight-leffasarjan tuorein tulokas Epäilys niittää parhaillaan menestystä ympäri maailmaa. Samaan aikaan leffojen tähdet pohtivat jo elämää Twilightin jälkeen.

Leffoissa Jacobin roolia esittävä Taylor Lautner on kertonut harkitsevansa elokuvien kuvausten jälkeen palaamista koulun penkille yliopistoon. Sitä ennen hänellä on kuitenkin vielä edessään vuosien työpesti leffojen parissa. Nyt Lautner on kommentoinut yksityiselämäänsä.

Laulajatähti Taylor Swiftin kanssa taannoin seurustellut näyttelijänuorukainen paljasti, että fanin kanssa seurusteleminen ei olisi hänelle mitenkään vastenmielistä.

– Seurustelisinko fanin kanssa? Miksipä ei. En sulje pois mitään mahdollisuuksia, joten miksipä ei. Minulla ei ole fyysisiä vaatimuksia, mutta rehellisyys ja luotettavuus ovat tärkeitä. Hänen tulee olla oma itsensä ja osata pitää hauskaa, Taylor Lautner kommentoi ihannenaistaan Daily Mail -lehden mukaan.

Samalla hän paljasti, että hänen ihannenaisensa on Jessica Alba.