”En lyönyt häntä, mutta haluaisin kyllä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka synttärisankari Lindsay Lohan kirjoitti Twitter-blogissaan joutuneensa ravintolassa tarjoilijan pahoinpitelemäksi. Hän väitti että ravintolan tarjoilija löi häntä yllättäen kesken ruokailun ja tietenkin vielä ilman syytä.

Nyt amerikkalaislehdet ovat löytäneet kyseisen ravintolan ja Lohania palvelleen tarjoilijan. Hän kuitenkin kiistää lyöneensä julkkistähteä.

– Minun täytyy sanoa vain, että se sekava hermoraunio on vainoharhainen. Minä en lyönyt häntä, mutta haluaisin kyllä lyödä, tarjoilija Jasmine Walz kertoi Access Hollywoodille.

Julkaisun saamien sisäpiiritietojen mukaan Jasmine on aiemmin seurustellut Lindsayn nykyisen miesystävän Danny Ciprianin kanssa. Danny puolestaan jätti viime viikolla pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kelly Brookin. Jasmine on tapaillut lukuisia Hollywoodin miestähtiä.

Lindsay Lohan on itse puolestaan edelleen varsin tukalassa tilanteessa, koska rikkoi taannoin ehdonalaisensa määräyksiä. Siitä syystä Lohanilla on edelleen nilkassaan elektroninen seurantapanta ja oikeus on kieltänyt häneltä kaikenlaisten päihteiden käytön. Oikeuden seuraava käsittely järjestetään ensi viikon tiistaina Los Angelesissa.