Johanna Tukiainen: ”Otin itseäni niskasta kiinni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime päivinä otsikoissa erityisesti viihdelehti Staran Raumalla juhannuksena ikuistamien kuvien merkeissä. Vaaleaverikkö kuvattiin nimittäin tuolloin ilman meikkejä.

Nyt Tuksu on kertonut kuulumisiaan myös blogissaan. Äskettäin hetken aikaa Arto-nimisen miehen kanssa kihloissa ollut kohujulkkis kertoo ottaneensa itseään niskasta kiinni aloittaakseen kuntokuurin. Tarkoituksena on palata glamour-henkiseen kuosiin.

– Haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa kaikkien rakkaiden perheenjäsenteni kanssa, nyt varsinkin kun rakkauselämäni on ollut vaikea jo kauan aikaa. Eihän kukaan kestä onnettomia suhteita vuosikausia, siksi olen antanut itseni välillä päästä pois kunnostani, mutta nyt olen ottanut itseäni taas niskasta kiinni ja hommaan itseni takaisin omaksi vanhaksi glamourhenkiseksi itsekseni Johanna Tukiaiseksi, Tuksu lupaa blogissaan.