Povipommi julkaisi singlen: ”En ole paras laulaja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price, eli povipommi Jordan, on laajentanut toimenkuvaansa nyt myös levylaulajaksi. Tähän saakka pääasiassa silikonirinnoistaan ja realityohjelmastaan tunnettu julkkistähti julkaisi singlen, mutta samalla myönsi heikon laulutaitonsa.

Pricen laulama Free To Love Again -niminen kappale tuli myyntiin tänään. Faneille osoittamassaan Twitter-viestissä povipommi kuitenkin totesi laulutaidossaan olevan vielä hiomista. Kappaleen teema liittyy Pricen ja hänen ex-miehensä Peter Andren avioeroon.

– En ole paras laulaja, mutta tätä tehdessä oli todella hauskaa, Katie Price kirjoitti mikroblogiinsa.

Kyseessä ei ollut Pricen ensimmäinen näyte laulajana, sillä vuonna 2005 hän oli mukana Euroviisujen karsinnoissa Britanniassa. Esitys tyrmättiin tuolloin täysin sekä katsojaäänestyksessä että lehdistössä. Lisäksi hän lauloi yhdessä poptähti Andren kanssa parillakin singlellä.