Teinitähti loukkaantui keikalla – kannettiin paareilla lavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -realityohjelmasta taannoin supersuosioon nopeasti noussut veljespari Jedward ei ole onnistunut lyömään itseään kansainvälisesti läpi kisan jälkeen, mutta saarivaltiossa popparipari on edelleen erittäin suosittu.

Nyt Jedward, eli 18-vuotiaat kaksoset John ja Edward Grimes, on joutunut poikkeukselliseen tilanteeseen konsertoidessaan massiivisilla T4 On The Beach -festivaaleilla, jossa oli noin 45.000 katsojaa. Lauantaina festarilavalle esiintymään nousseen duon toinen osapuoli Edward loukkaantui kesken esiintymisen telottuaan jalkansa.

Poppari jatkoi hetken aikaa esiintymistään veljen tiedustellessa hänen vointiaan. Ensihoitajat pääsivät nopeasti laulajan luokse ja antoivat hänelle lisähappea happinaamarilla. Nuoren miehen kunto ei kuitenkaan kestänyt kävelyä, vaan hänet kannettiin paareilla pois lavalta ja edelleen ambulanssiin. Silminnäkijöiden mukaan laulaja näytti olevan tuskissaan.