Johnny Depp halusi rokkikeikalle – menetti 5.500.000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Johnny Depp tunnetaan myös intohimoisena kitaristina ja musiikin harrastajana, ja joskus tärkeä rokkikeikka voi olla hänelle kirjaimellisesti miljoonien arvoinen. Brittiläinen Metro-lehti nimittäin kertoo näyttelijän menettäneen 5,5 miljoonaa yhden keikan takia.

Suosikkitähti halusi nousta esiintymislavalle omiin suosikkeihinsa lukeutuvan brittibändi Babybirdin kanssa. Samaan aikaan hänen olisi kuitenkin ollut määrä kuvata virvoitusjuomamerkin televisiomainosta Japanissa. Johnny Depp teki valintansa näiden kahden välillä ja päätti nousta esiintymislavalle suosikkiyhtyeensä kanssa. Päätöksen takia hän menetti 5,5 miljoonan mainosdiilin.

Johnny Depp on ollut aiemminkin mukana yhtyeen toiminnassa, sillä hän on muiden muassa rahoittanut osan bändin tuoreimmasta albumista. Lisäksi hän on soittanut yhtyeen riveissä kitaraa ja ohjannut bändin musiikkivideon. Tästä syystä hän halusi nousta yhtyeen kanssa myös lavalle miljoonien menetyksistä huolimatta.

Viime kuussa Johnny Depp perusti myös oman levy-yhtiön. Hän aloitti musiikkiuransa aikoinaa suositusta The Viper Room -klubista Hollywoodin Sunset Stripillä. Tuolloin hänen P-niminen yhtyeensä soitti lähinnä Oasis-yhtyeen covereita.