Demi Moore pettyi makuuhuoneessa ”unelmavartaloon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosikkinäyttelijöihin nykyisin lukeutuva Ashton Kutcher tähdittää parhaillaan Killers-elokuvaa yhdessä Katherine Heiglin kanssa. Leffassa salamurhaajaa näyttelevä Ashton nähdään varsin raamikkaassa kunnossa, mutta kuvausten jälkeen tilanne palasi ennalleen.

Ashton kertoi GMTV-televisiokanavalle joutuneensa harjoittelemaan kovasti kuntosalilla saadakseen leffarooliaan varten miehisen unelmavartalon. Heiglin roolihahmoon leffassa rakastuva Kutcher paljasti kuitenkin lehdelle, että unelmavartalon ylläpitämiseen hänen energiansa ei enää riittänyt, ja siksi hänen supertähti-vaimonsa Demi Moore joutui pettymään.

– Minä toivon, että en olisi antanut hänen nähdä elokuvaa, koska hän odotti vartaloni näyttävän siltä miltä se ei enää näyttänyt. Ei sellaista vartaloa voi ylläpitää. Se ei ole mahdollista. Aiheutan hänelle pettymyksen joka ilta. Kävelen makuuhuoneeseen ja hän huokaa ja kysyy että tiedänkö mihin vartaloni kykenee ja muistuttaa että en käytä vartaloni mahdollisuuksia, Ashton kertoi.