Elin Nordegren on maailman rikkain topless-malli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woodsista parhaillaan eroava ruotsalaissyntyinen mallikaunotar Elin Nordegren on avioeron jälkeen maailman rikkain nakumalli. Hänen uskotaan saavan erossa mieheltään uskomattomat 750 miljoonaa dollaria.

Viime aikoina Elin on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa juuri avieronsa merkeissä. Sitä ennen hän vietti supertähti-miehensä taustalla hiljaiseloa kasvattaen pariskunnan lapsia. Ero nosti Nordegrenin kuitenkin jälleen hetkessä yhdeksi seuratuimmista malleista.

Malliurallaan Elin on aikoinaan poseerannut myös yläosattomissa, joskin kädet rintojensa peittona. Varsinaista huippumallia hänestä ei ehtinyt tulla ennen avioitumistaan, mutta siitä huolimatta Elin on poseerannut myös monissa lehdissä. Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu on koonnut yhteen hänen parhaita poseerauksiaan. Katso kuvat tästä.