Islannin tuhkapilvi sinetöi Lindsay Lohanin vankilatuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään viihdelehdet ympäri maailmaa ovat uutisoineet kuinka poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tuomittiin eilen kolmeksi kuukaudeksi vankilaan, koska hän ei noudattanut ehdonalaisensa määräyksiä. Samalla kertaa tuli istuttavaksi tuomiot sekä rattijuopumuksista että ehdonalaisen rikkomisesta.

Kohu sai alkunsa, kun viime keväänä selvisi että Lindsay Lohan ei ollut käynyt hänelle määrätyssä päihdevalistuksessa. Tämä olisi jo yksin riittänyt hänen passittamisekseen vankilaan, mutta paljastuksen jälkeiset tapahtumat sinetöivät Lohanin kohtalon. Hän nimittäin suuntasi Cannesin elokuvafestivaaleille vain muutamaa päivää ennen kuin hänen oli määrä puolustautua syytöksiä vastaan oikeudessa Los Angelesissa.

Reissua pidettiin jo sinänsä loukkauksena jutun tuomaria kohtaan, mutta erityisen vakavaksi se muuttui kun Lindsay ei päässytkään oikeuteen ajoissa. Hän väitti jonkun varastaneen passinsa ja passin löydyttyä hän ei saanut paikkaa lennolle Los Angelesiin, koska Islannin tuhkapilven takia kaikki lennot olivat täynnä. Eilisessä oikeudenkäynnissä syyttäjä tarttui erityisen hanakasti juuri näihin tapahtumiin perustellessaan, että Lindsay ei kunnioittanut oikeuden määräyksiä ja että hänet tulisi siksi määrätä vankeuteen.