Jennifer Garnerin kyykistely toi paparazzeille herkkukuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Garner kertoi taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän aio esiintyä valkokankaalla alastomana. Kollegansa Ben Affleckin kanssa perheen perustaneella kaunottarella on asiasta selkeä mielipide, eikä hän aio koskaan pyörtää päätöstään.

– En tule koskaan riisumaan kaikkea. Siihen on nollan prosentin mahdollisuus. Ei kiitos. Maailma ansaitsee parempaa, joten en ole kiinnostunut, Garner kertoi MTV -kanavan haastattelussa.

Nyt Jennifer on kyykistellyt juhlatunnelmissa juhliessaan Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää. Hänet kuvattiin asennossa, jossa leffakaunottaren paidan kaula-aukko toi kuvaajille oivallisen kuvakulman. Katso kuvat tästä. Vain pari viikkoa sitten Jennifer kuvattiin hieman vastaavassa tilanteessa, kun hän kyykisteli kaupungilla. Asento paljasti supertähden takapuolen ja osoitti ettei hän ollut pukenut ylleen lainkaan alushousuja.