Kymppilinja julkaisee elokuussa uuden albumin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hype Records julkaisee Kymppilinjan Valmistaudu olemaan väärässä -albumin 4. elokuuta 2010. Kymppilinjan taito sekoitella tyylillä elementtejä popista, hiphopista ja rapista on luonut levylle oman tunnistettavan ja melodisen soundinsa. Levyllä on Mariskan lisäksi feattaamassa myös Kauko Röyhkä ja Jätkäjätkistä tuttu Puppa J.

Ensimmäinen albumilta ongittu single Minä (Feat. Mariska) on lunastanut paikkansa kesähittinäBiisi soi monilla soittolistoilla ja se on pysynyt Suomen virallisen sinkkulistan kärkipaikoilla jo yhdeksän viikkoa. Kesä on ollut triolle kuumaa kyytiä ja sama jatkuu syksyllä, sillä Kymppilinjalla on nyt jo suunnitelmissa lähes 40 keikkaa loppukesälle ja syksylle.

Viime viikolla uutisoitiin epäonnisesta välikohtauksesta, johon Kymppilinjan Janne oli juhannuksena joutunut. Janne on toipunut operaatiosta hyvin, mutta on vielä toipilaana. Polte keikoille on kova ja Janne palaa lavalle heti, kun mahdollista.