Lindsay Lohan poistui poliisisaattueessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdet ympäri maailmaa ovat tänään kertoneet kuinka poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutuu pian peräti kolmeksi kuukaudeksi kaltereiden taakse. Odottamattoman rajua tuomiota annettaessa näyttelijättären maailma romahti kertaheitolla.

Tuomion julistamiseen saakka liiankin itsevarmana esiintynyt Lindsay Lohan ”kaivoi verta nenästään” toinen toistaan typerämmillä tempauksilla, kuten esimerkiksi lähtemällä Cannesiin vain muutama päivä ennen tärkeää oikeuden istuntoa, jonne hän ei lopulta ilmestynytkään. Tänään medioihin levisi lisäksi kuva, jossa Lindsay oli kirjoittanut kynteensä ”Fuck U” (Katso kuva) ilmeisesti piiloviestinä tuomarille.

Oikeuden istunnon päätyttyä ja Lindsay Lohanin selvittyä itkunpuuskastaan ja järkytyksestään hänet saatettiin ulos Beverly Hillsin oikeustalolta poliisisaatueessa. Katso kuvat tästä. Vankilaan Lindsay suuntaa parin viikon kuluttua 20. heinäkuuta. Tuomio tuli kahdesta rattijuopumuksesta ja ehdonalaisen rikkomisesta. Viranomaisten mukaan on mahdollista, että Lindsay istuu tuomiostaan vain neljänneksen, eli 23 päivää.