Lindsay Lohan voi selvitä vain 23 päivän vankeudella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tuomittiin eilen suorittamaan loput vuoden 2007 rattijuopumuksista saamistaan tuomioista vankilassa. Kahden edellisen tuomion päälle tuli vielä uusi tuomio ehdonalaisen rikkomisesta.

Tuomari määräsi kustakin kolmesta rikoksesta kuukauden ehdotonta vankeutta, eli yhteensä 90 päivää. Niiden jälkeen Lohan on vielä toiset 90 päivää uudessa ehdonalaisessa. Vankeustuomio ei ole Lohanille ensimmäinen, sillä hän istui samoista rattijuopumuksista jo aiemmin 84 minuuttia kunnes pääsi ehdonalaiseen.

Nyt neitokainen ei tule varmasti selviämään aivan yhtä lyhyellä vankilavisiitillä, mutta Popeater-julkaisun haastatteleman poliisin tiedottajan Steve Whitmoren mukaan vastaavissa tapauksissa tuomitut suorittavat yleensä vain neljänneksen tuomiostaan. Mikäli Lohaniin sovelletaan samaa tekniikkaa, istuisi hän 90 päivän tuomiostaan vain 23 päivää. Vankilaan hän joutuu 20. heinäkuuta, vaikka tuomari oli alunperin halukas passittamaan hänet jo tänään kaltereiden taakse.