Megan Foxin unelmahäiden kuvat julkisuuteen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Megan Fox yllätti äskettäin kihlautumalla lomallaan on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa jo toistamiseen. Toissa viikolla yllätysten sarja sai jatkoa, kun amerikkalaislehti kertoi Foxin ja Greenin avioituneen.

Pariskunta avioitui Havaijilla järjestetyssä pienimuotoisessa seremoniassa. Paikalle oli kutsuttu vain tusinan verran pariskunnan lähimpiä ystäviä ja perhettä. Nyt juhlista on julkaistu kuvia, jotka Entertainment Tonight julkaisi ensimmäisenä. Upeiden otosten perusteella kyseessä oli todelliset prinsessahäät rannalla. Katso kuvat tästä videosta tai artikkelin yltä.

Pariskunnan kihlautuessa Meganin sormuksen kerrottiin kadonneen rantahiekkaan, mutta vihkisormus on ainakin tallessa. Se on nyt nimittäin saatu ikuistettua paparazzikuviin. Katso kuvat tästä. Kadonnut sormus oli amerikkalaislehtien mukaan kahden karaatin timanttisormus, mutta vihkisormuksesta ei ole vielä saatu tarkempia tietoja.