Lindsay Lohan romahti oikeudessa

Nettivideot · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan tuomittiin eilen kolmeksi kuukaudeksi vankilaan Los Angelesissa järjestetyssä oikeudenkäynnissä. Raju tuomio oli seurausta rattijuopumuksista ja ehdonalaisen rikkomisesta. Televisiokamerat olivat paikalla kun tuomio julkistettiin.

Lindsay Lohan romahti välittömästi kun tuomari kertoi tuomionsa, joka sisälsi 30 päivän vankeustuomion kustakin kolmesta rikoksesta. Oikeussalissa lohdutonta itkua tuhertanut Lohan olisi saanut kärsiä tuomionsa vapaana, mutta hän jätti toistuvasti menemättä hänelle määrättyyn päihdevalistukseen.

Tuomari kertoi oikeudessa aikoneensa määrätä Lohanin suoraan vankilaan, mutta tämän asianajajan pyynnöstä julkkistähti saa olla vielä pari viikkoa vapaana kunnes hän suuntaa vankilaan 20. heinäkuuta.