Niko Saarinen säikähti mörköjä Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, käväisi äskettäin poikaystävänsä kanssa romanttisella yhteislomalla Roomassa, Italiassa. He ehtivät lomansa aikana kokea jonkin verran odottamattomia seikkoja.

Niko ja poikaystävä heräsivät esimerkiksi eräänä aamuna hotellihuoneena edustalla raivonneeseen tulipaloon. Toinen erittäin hämmentävä tapaus sattui kuin pojat olivat vierailemassa erään hautausmaan luona. Niko kirjoitti tapauksesta Staran blogiinsa.

– Eräällä vuorella sijaitsee hautausmaa jonne ajetaan pientä ylämäkeä. Paikka on öiseen aikaan erittäin karmaiseva, kuten aina hautausmaat. Tarina kertoo että porttien luona on kymmenen vuotta sitten tapettu nuori tyttö. Ensiksi hänet raiskattiin ja sitten surmattiin (pitää paikkansa ja asiasta on uutisoitu myös paikallisissa lehdissä). Tarina kertoo että tyttö on kovin yksinäinen varsinkin öiseen aikaan ..ja haluaa ihmiset tervehtimään itseään öisin..

Niko kuvasi videolle kuinka paikalla ollut auto lähti hänen mukaansa yllättäen liikkelle. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Lue tapauksesta lisää tästä.