Nyt haetaan Suomen parasta festarihuutoa – osallistu ja voita huima VIP-paketti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikolla Tampereella juhlittavan Tammerfest-tapahtuman yhteydessä järjestetään myös SAHA BEACH PARTY powered by STARA -tapahtuma, jonka merkeissä etsitään nyt Suomen parasta festarihuutoa. Parhaat festarihuutajat nousevat esittelemään taitojaan Tammerfest-lauantaina ja voittaja palkitaan huimalla VIP-paketilla.

PALKINNOT

Voittaja saa itselleen ja ystävälleen Tammerfestin VIP-passit lauantaiksi ja pääsevät nauttimaan Suomen suurimman kaupunkifestivaalin ylellisistä VIP-palveluista, joita ovat esimerkiksi sisäänpääsy jonon ohi Keskustorin teltalle, Vuolteentorin festarialueelle ja Pakkahuoneen konsertteihin sekä pääsyn Keskustorin teltan VIP-alueelle VIP-baariin.

NÄIN OSALLISTUT

Sinäkin voit osallistua kilpailuun lähettämällä videon omasta festarihuudostasi joko tapahtuman virallisella Facebook-sivulla tai vaihtoehtoisesti YouTubeen tai sähköpostina osoitteeseen stara@stara.fi. Parhaat videot tullaan julkaisemaan myöhemmin Stara-viihdelehden verkkosivuilla. Parhaan festarihuudon tunnistaa siitä, että siinä on mukana vauhtia, tunnetta, show’ta ja että se saa myös tuhatpäisen yleisön huimaan biletunnelmaan.

NÄIN OSALLISTUT FACEBOOKISSA

1. Liity mukaan kilpailun Facebook-ryhmään tästä. Valitse kommenttilaatikosta ”video”.

Festarihuuto ohje 1

2. Voit kuvata videon suoraan webkamerallasi tai ladata tietokoneeltasi valmiin videon.

Festarihuuto ohje 2