Rihannan rohkea asu paljasti pakarat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on palanut jälleen pienen tauon jälkeen esiintymislavoille. Kiertueen pitkän Euroopan osuuden jälkeen turnee on nyt siirtynyt Pohjois-Amerikkaan, jossa ensimmäinen keikka nähtiin sunnuntaina.

Vancouverissa järjestetyssä konsertissaan Rihanna lunasti kanadalaisyleisön odotukset esiintymällä myös useissa varsin paljastavissa asuissa, joista yksi lateksiasu paljasti myös hänen pakaransa. Edestä katsottuna samainen asu ei välttämättä kuulunut Rihannan uran tyylikkäisimpiin valintoihin. Katso kuvat tästä.

Pitkällä maailmankiertueella olevan tähden raideri, eli vaatimuslista, päätyi pari viikkoa sitten julkisuuteen. Sen mukaan takahuoneen verhojen ja maton tulee olla eläinkuosia, ja siellä tulee olla tulppaaneilla ja ruusuilla täytettyjä maljakoita. Huoneen värityksen tulee olla mielellään jäänsininen. Erityisesti listassa on kiinnitetty huomiota wc-tiloihin ja kylpyhuoneeseen, joiden tulee olla tahrattomia ja syväpuhdistettuja.