Rosie Huntington-Whiteley Transformers-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-tähti Megan Fox sai äskettäin lähtöpassit leffan kolmannen osan naispääosasta, ja sittemmin rooliin nimitettiin kohukaunotar Rosie Huntington-Whiteley. Aiemmin lähinnä mallintöistään ja televisiomainoksista tunnettu kaunotar on nyt aloittanut urakkansa uuden Transformers-leffan kuvauksissa.

Rosie on poseerannut viime aikoina usein alastomana eri maiden aikakauslehdissä ja esimerkiksi Pirelli-kalenterissa sekä Agent Provocateur -alusvaatemainoksessa. Parhaillaan hän kuvaa kuitenkin kolmatta Transformers-leffaa Los Angelesissa, ja paparazzit ikuistivat hänet kesken kuvauksten. Katso kuvat tästä.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina. Kaunotar on nähty muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvissa. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun vuonna 2009 hänen päästyään nakuilemaan arvostettuun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.