Supertähti Taio Cruz: ”Popista on tullut kirosana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän vuoden suurimmista tanssihitistä myös Suomessa on ollut Taio Cruzin kappale Break Your Heart, joka soi edelleen tiiviisti sekä radioaalloilla että klubiella ja discoissa. Nyt tähti on itse kommentoinut musiikkialaa ja erityisesti popmusiikin tilannetta.

27-vuotias Taio Cruz julkaisi taannoin Rokstarr-nimisen esikoisalbuminsa, joka on monipuolinen sekoitus eri musiikkityylejä. Supertähti itse myöntää ylpeästi, että levy on puhdasta poppia. Samalla hän kuitenkin ihmettelee sitä, että popmusiikin arvostus on laskussa ja että sitä ei kunnioiteta nykyisin tarpeeksi.

– Minusta pop-sanasta on tullut kirosana. En nyt kerro mitään nimiä, mutta jotkut ihmiset ovat riistäneet siitä kaiken sielukkuuden. Madonna ja Michael Jackson… se on popmusiikkia, mutta niissä kappaleissa oli sielua ja oikeaa musiikkia. Sitten popista tehtiin teollisia tuotteita. Minä kuitenkin rakastan popmusiikkia, joka ottaa vaikutteita monista muista musiikkityyleistä ja keskittyy hakemaan niistä tarttuvimpia elementtejä, Taio Cruz kertoi Billboard-lehdelle.