Tammerfestin kohokohta: Staran rantabileet Bilepuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi keskiviikkona käynnistyy Tampereella Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest, joka marssittaa useille lavoille maamme eturivin tähtiä. Festaritunnelmissa on tuttuun tapaan vahvasti mukana myös viihdelehti Stara.

Tammerfestissä esiintyvät muiden muassa Jenni Vartiainen, Cheek, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, PMMP, Popeda, Klamydia, Irina, Leningrad Cowboys ja Popeda. Festareiden päälavat sijaitsevat Keskustorilla ja Vuolteentorilla, joista viimeksi mainitun vieressä sijaitsee myös Tammerfestin virallinen Bilepuisto.

Tammerfest-lauantain kuumimmat setit nähdään soittoruokala Sahan edustalla Koskenrannan Bilepuistossa iltapäivästä aamun tunneille saakka. Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti Stara järjestää SAHA BEACH PARTY powered by STARA -tapahtuman, jossa juhlii perinteisesti monituhatpäinen festarikansa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman Facebook-sivulla tästä linkistä.

ANKKARALLI

Päivän aloittaa Ankkaralli, jossa 4.000 keltaista ja numeroitua kumiankkaa lasketaan vapaaksi Tammerkoskeen. Ankat uivat kilpaa ennalta määrätyn radan mukaisesti ja 50 vikkelintä kumiankkaa lunastavat palkintoja, jotka tapahtumaan ovat lahjoittaneet useat pirkanmaalaiset yritykset. Ankkaralli on saanut maailmalla suuren suosion ja nyt se saapuu myös Suomeen.

PARAS FESTARIHUUTO -kilpailu!

Viihdelehti STARA järjestää Vuoden paras festarihuuto -kilpailun, jonka finalistit tulevat esittelemään suorituksensa lauantaina. Voittaja saa itselleen ja ystävälleen Tammerfestin VIP-passit lauantaiksi ja pääsevät nauttimaan Suomen suurimman kaupunkifestivaalin ylellisistä VIP-palveluista, joita ovat esimerkiksi sisäänpääsy jonon ohi Keskustorin teltalle, Vuolteentorin festarialueelle ja Pakkahuoneen konsertteihin sekä pääsyn Keskustorin teltan VIP-alueelle VIP-baariin.

CLUB DELUXE

Soittoruokala Sahan puolella Suomen suurin kuukausittainen tanssiklubi Club Deluxe järjestää lauantaina Tammerfest Special -erikoisillan. Viihtymisestä vastavat kotimaisen DJ-osaston terävimmät kärkinimet, kuten DJ Mista S, DJ K2, DJ Juels, DJ Special K ja Jam-A-Holics. Jättimäisten bileiden vieraat ikuistaa lahjakas valokuvaaja Vesa Kivimäki. Hänen otoksiensa kautta voit palata ikimuistoiseen iltaan yhä uudelleen ja uudelleen.

LIPUT

Liput ennakkoon: Kahden päivän ranneke, jolla välttää jonot 14 euroa. Muuten päiväkohtainen lippu on 8 euroa. Bilepuistoon.