Cindy Crawford avoimena: ”Minulla on selluliittiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin huippumalleihin lukeutuva Cindy Crawford myönsi taannoin käyttäneensä ryppyjensä silotteluun jo vuosien ajan Botoxia. Nyt hän on kertonut henkilökohtaisesta kauneudestaan lisää yksityiskohtia.

Kahden lapsen äiti Cindy Crawford kertoo Home Journal -lehden elokuun numerossa, että ikääntymisen vaikutuksista huolimatta hän ei halua mennä kauneusleikkauksiin, vaan tyytyy käyttämään hieman kevyempää lähestymistapaa.

– Olen kokeillut Botoxia, mutta kauneusleikkaukset pelottavat minua. Ne ovat todella pelottavia, mutta niin kauan kuin niitä ei tarvitse tehdä kasvoile, minusta se on ok. Minä olen lihonut muutaman kilon ja se on mennyt suoraan takapuoleen. Olen seksikäs, mutta en häiritsevän seksikäs. Minullakin on selluliittiä, Cindy Crawford kertoi lehdelle.

44-vuotias Claudia Schiffer on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Mallintöiden lisäksi hän on ehtinyt kokeilla myös näyttelijänuraa. Hänen elokuviaan ovat muiden muassa Blackout, Black & White ja tuoreimpana Love Actually vuodelta 2003. Lisäksi hän on esittänyt itseään lukuisissa elokuvissa, kuten menestyskomedia Zoolanderissa vuonna 2001.

Taikuri David Copperfieldin kanssa aiemmin naimisissa olleen Schifferin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut yli 500 lehden kansikuvaa. Saksalaisesta yökerhosta aikoinaan malliuralle löydetty Claudia Schiffer on yksi maailman rikkaimmista malleista, ja Forbes-lehden mukaan hänen omaisuutensa oli jo vuonna 2002 arviolta noin 50 miljoonaa euroa. Crawfordilla on nykyään oma kauneustuotesarja. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.