Miss Australia Erin McNaught alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen missikaunotar Erin McNaught voitti vuonna 2006 kotimaansa missimittelön ja kruunattiin Miss Australiaksi. Kotimaansa ulkopuolella neitokainen on varsin tuntematon tapaus, mutta nyt hänet on kuitenkin noteerattu myös Yhdysvalloissa.

Kengurumaan kuvankaunis kohumissi ikuistettiin taannoin nauttiessaan rantaelämästä Sydneyn maineikkaalla Bondin Beachilla. Nyt Erin on kuvattu hänen esiintyessään Australiassa mustaan silinterihattuun ja varsin räväköihin alusvaatteisiin pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Erin McNaught voitti Miss Australia -tittelin vuonna 2006 ja edusti maataan samana vuonna Miss Universum -kilpailuissa. Vuotta aiemmin hän sai myös sikäläiseen koulumaailmaan liittyvän Miss University -tittelin. McNaughtyn missimittelön oli kuitenkin vaakalaudalla, sillä hän oli poseerannut vuonna 2004 yläosattomissa Zoo Weekly -lehdessä ja asian tultua ilmi hänen osallistumisestaan nousi kohu. Missivuosiensa jälkeen hän on työskennellyt televisiokasvona useissa ohjelmissa, ja näytellyt muiden muassa maineikkaassa Neighbours-saippuasarjassa.