Geri Halliwell kuherteli minibikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell teki sittemmin laulajana myös soolouraa. Hän onnistui saamaan parikin singleä listoille, mutta sooloura loppui kuitenkin varsin pian.

Geri Halliwell on uransa hiipumisesta huolimatta komeillut viime aikoina edelleen viihdelehtien sivuilla erityisesti upeasti hoikistuneen ulkomuotonsa merkeissä. Äskettäin hän esitteli upeaa sixpackiään ja tällä kertaa hän on kuherrellut miesystävänsä kanssa uima-altaalla  bikineissä. Katso kuvat tästä.

Taannoin Geri poseerasi Breast Cancer Care -tilaisuudessa samassa iltapuvussa kuin Vanity Fair -lehden Oscar-juhlissa seitsemän vuotta aiemmin. The Sun -lehti kaivoi arkistoistaan aikaisemman valokuvan, jonka perusteella voitiin todeta, että Geri näytti seitsemän vuoden jälkeen paremmalta kuin vuonna 2002.