Jessica Alban rintavarustus hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuvansa saa ensi-iltansa. Pitkään lähinnä perheeseensä keskittynyt tähti on leffansa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Genlux-nimisen lehden sivuilla parhaillaan poseeraava kaunotar on nähty myös monissa julkkisjuhlissa, mutta niitä enemmän siviilissä yhdessä lapsensa Honor Marien kanssa. Kovin seksikkäissä asuissa äitiä ei ole nähty, mutta leffan ensi-iltajuhlien myötä tilanne muuttui. Tällä kertaa hän on poseerannut Christian Diorin muotinäytöksessä Pariisissa. Neitokaisen asun merkillisen muotoinen etumus ei kuitenkaan juurikaan mairitellut Jessicaa eikä Dioria. Katso kuvat tästä.

Taannoin Jessica kuvattiin shoppailemassa Beverly Hillsissä. Ostoslistalla oli muiden muassa pieni ilmastointilaite. Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti taannoin haastattelussa, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.