Povipommi ja narkkarijulkkis rajussa sanasodassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkisnaisiin lukeutuvat Katie Price ja Kerry Katona ovat olleet jo pidempään huonoissa väleissä, mutta nyt neitokaiset ovat äityneet todelliseen sanasotaan. Narkomaanijulkkis Katona on heittänyt lisää löylyä veikkaamalla julkisesti OK!-lehteen kirjoittamassaan kolumnissa, että Pricen avioliitto ei kestä vuottakaan.

Povipommi, joka tunnetaan myös nimellä Jordan, avioitui äskettäin toistamiseen miehensä, vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Ensimmäinen avioituminen meni mönkään Las Vegasissa, kun papilla ei ollutkaan oikeutta vihkiä pareja. Toinen hääjuhla päätyi joukkotappeluun paparazzien ja turvamiesten välillä.

Katona vitsaili kolumnissaan myös sillä, että häntä ei kutsuttu julkkisparin häihin. Price on nyt sivaltanut Katonaa takaisin ja ilmoittanut tiedottajansa välityksellä, että Kerryn tulisi keskittyä vain omaan elämäänsä. Neuvo lieneekin ainakin oikeansuuntainen, sillä Katona on ollut vakavissa ongelmissa muiden muassa kovien huumeiden käyttönsä merkeissä. Katie ja Alex ovat parhaillaan häämatkalla Thaimaassa.