Kim Kardashian kuvasi rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääasiassa muhkeasta takapuolestaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian on nykyisin yksi Yhdysvaltojen seuratuimmista julkkiksista. Omaa realityohjelmaa siskonsa kanssa jo pitkään tehnyt Kim on saanut valtavasti julkisuutta myös itse julkaisemillaan valokuvilla.

Äskettäin siskonsa kanssa otsikoissa brasilialaisen bikinivahauksensa merkeissä ollut Kim on usein julkaissut itsestään paljastavia kuvia verkossa, ja tälläkin kertaa hän on ikuistanut massiivisen rintavakonsa omatoimisesti kännykkäkameralla ja julkaissut kuvat. Katso kuvat tästä. Näyttävä julkkistähti sai viime viikolla oman vahanukkensa Madame Tussaudin vahakabinettiin New Yorkiin.

– Tämä on yksi suurimmista kunnianosoituksista, joita olen koskaan saanut. Olen siitä todella innoissani. Nyt minun ei koskaan tarvitse lähteä New Yorkista. Olen nyt läsnä molemmilla rannikoilla! LOL, Kim Kardashian hehkutti tilannetta blogissaan.