Mikä moka! Tämä voi vielä pidentää Lindsayn vankilatuomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen viihdemediat ympäri maailmaa kertoivat kuinka julkkistähti Lindsay Lohan tuomittiin 90 päiväksi vankeuteen tunaroinneistaan. Hän oli jättänyt tahallaan noudattamatta rattijuopumuksesta saamansa ehdonalaisen sääntöjä ja jätti kaiken lisäksi taannoin saapumatta oikeuden istuntoon, jossa hänellä olisi ollut mahdollisuus puolustautua.

Lohanin sikailut eivät kuitenkaan loppuneet tähän, sillä oikeudessa itkuun murtuneen laulaja-näyttelijän valokuvia tarkemmin katsottaessa huomattiin, että hänen kynnessään luki ”Fuck U”. Suurimman osan aikaa kynsi oli osoitettuna jutun tuomaria kohti. Typeryydessään vertaansa vailla oleva tempaus on nyt aiheuttanut suuresti ihmetystä.

Parhaillaan amerikkalaislehdissä pohditaan voiko Lindsay uskottavasti selittää, että kynnen viesti ei olisi ollut suunnattu jutun tuomarille. Mikäli hän ei siinä onnistu ja mikäli tuomari katsoo tempauksen oikeuden halventamiseksi, voi se pidentää poptähden tuomiota entisestään. Eilen Lohanin arveltiin joutuvan istumaan vankilassa vain neljänneksen, eli 23 päivää. Mahdollisen oikeuden halventamisen takia tilanne voi vielä muuttua.