Larissa Riquelme juoksee sittenkin alasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan meneillää olevissa jalkapallon MM-kilpailuissa on eletty varsin jännittäviä hetkiä myös pelikentän ulkopuolella. Paraguaylainen povipommi Larissa Riquelme lupasi nimittäin taannoin juosta kaduilla alastomana voiton tullessa kotimaahansa.

Larissan lisäksi monet muut siis pettyivätkin, kun Paraguay putosi kisoissa jatkosta. Muodokas tumma kaunotar on kuitenkin nyt yllättänyt iloisesti ja luvannut juosta joka tapauksessa alastomana Asuncionin kaduilla, koska hän haluaa siten kiittää kaikkia joukkueen pelaajia. Nakuilun ajankohtaa ei ole vielä ilmoitettu.

Urheiluhulluksi tunnustautuva 24-vuotias Larissa Riquelme on kannustanut maanmiehiään Etelä-Afrikassa pelattavissa MM-kisoissa. Hänestä on tullut sekä kotimaassaan että muuallakin tunnettu futisfani, sillä paparazzit juoksevat neitokaisen ja hänen paljastavien asujensa perässä. Mallinakin toimineesta Larissasta on tullut kisakuvien myötä julkkistähti, ja hän on ehtinyt poseerata myös alastonkuvissa. Nyt Larissa nähdään nimittäin täysin nakuna Hombre Extremo -lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.