Mel Gibson tunnusti vaimon hakkaamisen: ”Sinä vi**u ansaitsit sen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson joutui äskettäin rajujen uskottomuusväitteiden kohteeksi, kun pornotähti Violet Kowal väitti olleensa tähden kanssa suhteessa kun tämä vielä seurusteli silloisen raskaana olevan tyttöystävänsä Oksana Grigorievan kanssa.

Pian tämän jälkeen molemmat hakivat toisilleen lähestymiskieltoa oikeudelta, ja Oksana väitti näyttelijän pahoinpidelleen hänet rajusti pariskunnan vauvan läsnäollessa. Grigorieva väitti, että Gibson löi häntä 6. tammikuuta raivonpuuskassa kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin sillä seurauksella, että häneltä irtosi hampaita ja hän sai aivotärähdyksen.

Ensin 54-vuotiaan Gibsonin taustavoimat kiistivät syytökset, mutta eivät kiistäneet etteikö riita olisi äitynyt fyysiseksi. Nyt näyttelijä on kuitenkin ilmeisesti tunnustanut hakanneensa vaimonsa. Kyse on nauhoista, joille vaimo on tallentanut miehensä raivokohtauksia. Eräällä nauhalla itkevä Oksana kysyy millainen mies hakkaa vaimoaan, jolla on lapsi sylissään. Tähän Gibson vastaa ”Tiedätkö mitä? Sinä vi**u ansaitsit sen!”.