Ashley Greene vähensi vaatteitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-kaunotar Ashley Greene on ollut kuluneen vuoden aikana selvästi yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Tästä syystä hän ilmoittikin aiemmin tällä viikolla etsivänsä asuntoa New Yorkin Manhattanilta.

Useita kertoja lehtien sivuilla omasta halustaan ja vahingossakin nakuillut Ashley kertoi paparazzien ahdistelun käyvän hänen hermoilleen niin paljon, että hän on valmis muuttamaan pois Los Angelesista. Tilanteesta kertoo paljon se, että kaunotar saa omasta mielestään olla paremmin rauhassa jopa hektisessä New Yorkissa.

Uuteen LOL-nimiseen nuorisoelokuvaan äskettäin Miley Cyrusin ja Demi Mooren kanssa kiinnitetty kaunotar on kuvattu nyt kuitenkin vielä Beverly Hillsissä, jossa on monien muiden alueiden tapaan menossa varsinainen helleaalto. Ashley Green olikin vähentänyt vaatteitaan huomattavasti normaalista viilentyäkseen edes hieman. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on parhaillaan vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan. Hän nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.