Conan O’Brienille odottamaton kunnianosoitus – Jay Lenolle isku vasten kasvoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden alussa The Tonight Show -ohjelmansa NBC-kanavalla rajujen riitojen jälkeen lopettanut Conan O’Brien on saanut odottamattoman kunnianosoituksen amerikkalaisia televisio-ohjelmia palkitsevalta Emmy-organisaatiolta.

Eilen Yhdysvalloissa julkistettiin uudet Emmy-ehdokkaat, ja ehdokkaiden joukossa oli yllättäen myös The Tonight Show with Conan O’Brien -ohjelma, eikä siis Jay Lenon juontama nykyinen versio. USA Today -lehti kertoi myöhemmin, että NBC-kanava oli ilmoittanut kilpailuun sekä Conanin että Lenon versiot ohjelmasta ja antoi organisaation valita niistä suosikkinsa. Conan vitsaili tilanteesta Twitter-blogissaan.

– Onnittelut henkilökunnalleni Emmy-ehdokkuudesta. Tämä povaa hyvää tulevaisuutta The Tonight Show with Conan O’Brien -ohjelmalle, Conan veisteli vaikka ohjelma on kuopattu jo kuukausia sitten.

Ohjelmaa esittänyt NBC-kanava tyytyi tiedotteessaan onnittelemaan Conania ja totesi tuomariston valinneen parhaan näkemyksensä mukaan. Jo ehdokkuus on osavoitto Conanille, vaikka Emmy-pystiä ei lopulta tulisikaan. Ennakkoarvioiden mukaan hän on kuitenkin vahvoilla voittajaksi sarjassaan.