Nettipilan uhri: Teinitähti ei suostu lähtemään Pohjois-Koreaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka supersuosittu teinitähti Justin Bieber joutui verkossa pilailun kohteeksi. Hän tiedusteli faneiltaan nettiäänestyksessä maata, jonne hänen tulisi lähteä kiertueelle. Voittajamaaksi selvisi nettipilan myötä Pohjois-Korea, jonne Yhdysvaltalaisilla ei ole mitään asiaa.

Äänestyksen alkamisen jälkeen muiden muassa 4 Chan -keskustelupalstalla levisi kehotus äänestää Pohjois-Koreaa. Justinin fanit vastasivat tempaukseen äänestämällä joukolla Israelia. Tiukan kisan jälkeen fanit jäivät kuitenkin alakynteen.

Nyt Justinin taustavoimat ovat kuitenkin pesseet kätensä koko jutusta ja ilmoittaneet MTV-kanavalle, ettei äänestys ollut heidän järjestämänsä ja ettei Justin ole koskaan luvannut sitoutua äänestystulokseen. Kaiken lisäksi taustavoimat nimesivät äänestyksen järjestäneen sivuston huijaussivustoksi.