Lindsay Lohan ei aio mennä vankilaan – asianajaja luovutti ja erosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla kolmeksi kuukaudeksi vankilaan kahdesta rattijuopumuksesta ja yhdestä ehdonalaisen rikkomisesta tuomittu poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ilmoittanut, ettei hän aio suunnata vankilaan oikeuden päätöksen mukaisesti 20. heinäkuuta.

Tuomari oli passittamassa Lohanin saman tien kiven sisään, mutta hänen asianajajansa sai päämiehelleen kaksi viikkoa aikaa järjestellä asioitaan ennen vankilaan menoa. Eilen Lindsay vertasi Twitter-kirjoituksessaan tuomiotaan ihmisoikeusrikkomukseen. Pian tämän jälkeen hän kertoi ettei aio mennä vankilaan, vaan valittaa tuomiostaan.

Lohanin toivottomasta tilanteesta kertoo erityisen paljon se, että tämän jälkeen julkkistähden asianajaja Shawn Chapman Holley päätti heittää pyyhkeen kehään ja erota, TMZ kertoi eilen. Myös asianajaja on nimittäin joutunut koville suojattinsa toistuvien toilailujen takia. Tuorein tempaus oli kynteen maalattu tuomarille osoitettu ”Fuck U” -viesti. Samaisen julkaisun mukaan Lindsay olisi haukkunut tuomaria tuomion jälkeen muiden muassa kusipääksi. Lohanin uudeksi asianajajaksi on nimetty Tiffany Feder-Cohen.