Onko tämä bikinikaunotar Ronaldon salalapsen äiti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin jalkapallotähtiin lukeutuva Cristiano Ronaldo pudotti muutama päivä sitten todellisen uutispommin paljastamalla verkossa olevansa kuukauden ikäisen pojan isä. Hän ei kuitenkaan antanut jymyuutisesta tarkempia tietoja, joten urheilu- ja viihdelehdet ovat nyt kilpaa selvittämässä lapsen äidin henkilöllisyyttä.

Daily Telegraph -lehden haastatteleman Ronaldon siskon mukaan pojan nimeksi on annettu isänsä mukaan Christiano Jr. Sisko kertoi pienokaisen voivan hyvin, mutta hän väitti ettei edes perhe tiedä lapsen äidin henkilöllisyyttä ja ettei perhe ole koskaan tavannut naista. Lehdet eivät ole kuitenkaan uskoneet väitettä.

Nyt kuva-arkistoista on kaivettu esiin vanhoja paparazzikuvia Ronaldosta lapsen äidin selvittämiseksi. Yksi vahvoista äitiehdokkaista on Ronaldon seurassa tyttöystävänä viihtynyt muodokas mallikaunotar Irina Sheik, joka ikuistettiin taannoin bikineihin parin lemmenlomalla. Katso kuvat tästä.