37-vuotias poptähti sai sairauskohtauksen juoksulenkillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan poptähtenä tunnetuksi tullut Peter Andre on nykyisin yksi Britannian seuratuimmista julkkistähdistä. Povipommi Katie Pricestä viime vuonna rajun avioeron läpi käynyt Andre on hiljalleen saamassa elämänsä raiteilleen eron jälkeen.

Viime vuonna Britannian parhaaksi julkkis-isäksi äänestetty laulaja on nyt kuitenkin kokenut kovia urheillessaan. Hän oli varhain toissapäivänä lenkkeilemässä Länsi-Sussexin alueella East Grinsteadissä, kun hän sai sairauskohtauksen noin puoli kuuden maissa aamulla. Laulaja lyyhistyi lenkkipolulle kovissa tuskissaan.

37-vuotiaan Peterin ystävä kertoi The Sun -lehdelle, että Peter oli ollut normaalilla aamulenkillään, kun hän yllättäen koki suurta kipua ja huusi tuskissaan kaaduttuaan sitä ennen maahan rintaansa pidellen. Peter Andre oli olettanut saaneensa sydänkohtauksen, mutta siitä ei ilmeisesti kaikeksi onneksi ollut kyse. Ohikulkija soitti popparille ambulanssin, jonka ensihoitajat havaitsivat vahingoittuneita lihaksia tähden rinnassa.