Poliisi tutkii Mel Gibsonin tyttöystävän hakkaamisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä viihdemaailmassa on kohuttu Hollywood-tähti Mel Gibsonin touhuja ex-tyttöystävänsä Oksana Grigorievan kanssa. Oksana väittää Melin lyöneen häneltä hampaat sisään, ja neitokaisen tallentamilla ääninauhoilla Gibsonin väitetään myös tunnustaneen teon.

Grigorieva teki asiasta rikosilmoituksen jo pari viikkoa sitten. Nyt poliisi on vahvistanut ottaneensa pahoinpitelyn tutkittavakseen. Tutkimukset alkoivat tämän viikon maanantaina, sheriffin tiedottaja Steve Whitmore vahvisti eilen Radar Onlinelle. Poliisi kertoi keräävänsä parhaillaan aineistoa rikosilmoituksen tutkimiseksi, mutta muuten viranomaiset olivat vielä vaitonaisia tilanteesta.

Oksanan salaa äänittämällä nauhalla Gibsonin väitetään toteavan, että tyttöystävä ansaitsi kaksi nyrkiniskua kasvoihinsa, vaikka samaan aikaan vaimon sylissä oli pariskunnan kahdeksankuukautinen tytär Lucia. Pahoinpitely tapahtui Gibsonin Malibussa sijaitsevassa asunnossa jo tammikuussa, mutta se tuli julki vasta viime viikolla.