Scarlett Johansson viettelee mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähdään parhaillaan pitkästä aikaa valkokankaalla Iron Man -elokuvan jatko-osassa. Viime kuussa hän aiheutti kohun suutelemalla Sandra Bullockin kanssa gaalaillassa.

Keväällä Scarlett Johansson poseerasi Mango-vaatemerkin mainoskuvissa ja W-lehden kannessa. Kuvat aiheuttivat hämmennystä, koska niissä näyttelijäkaunotar vaikutti olevan ainakin kymmenen vuotta todellista nuorempi. Nyt Scarlett nähdään jo toistamiseen Mangon näyttävissä mainoskuvissa, mutta tällä kertaa hän näyttää enemmän ikäiseltään. Katso kuvat tästä.

Ennen Iron Man 2 -ensi-iltaa Scarlett Johansson keskittyi muutaman kuukauden ajan teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän on tähdittänyt A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa.