YleX ”raiskaa” Jenni Vartiaisen hitin kerta toisensa jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion YleX-nuorisokanavan muuttuneesta tyylistä on ollut kuluneen kesän aikaa jonkin verran keskustelua. Myös viihdelehti Staralle on ihmetelty erityisesti Jenni Vartiaisen kesähitin törkeää pilaamisesta valtakunnallisella radiokanavalla.

Kyse on Nettiin-kappaleesta, joka on parhaillaan tehosoitossa monilla radiokanavilla. YleX Iltapäivä -ohjelman juontajat Jenny ja Aino ovat ottaneet tavakseen huutaa kappaleen ”munapää” -kohdan päälle. Staran lukijoiden lisäksi myös YleXin kuuntelijat ovat suivaantuneita Vartiaisen kappaleen toistuvasta kohtelusta, sillä juontajat kertoivat tänäänkin saaneensa jo kappaleen aikana negatiivista palautetta asiasta. Palautetta ei ole kuitenkaan aikomuskaan ottaa vakavasti.

– Täällä meiltä kysytään, että onko ihan pakko. On! Tuottaja näyttää täällä oikein tahtipuikolla kohdan, jossa se tehdään. Jos ei valitus lopu, niin me lauletaan koko biisi, toinen juontajista vastasi palautteeseen heti kappaleen jälkeen.

Artistien ja yhtyeiden kappaleiden päälle laulaminen ja jopa viheltäminen oli valitettavan yleistä vielä 90-luvun alkupuolella, mutta silloinkin lähinnä pienissä paikallisradioissa. Sittemmin tällaisesta nolosta käytöksestä on paikallisradioissa kuitenkin päästy eroon.

{democracy:121}