Alexander Stubb ottaa rennosti Ruisrockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ulkoministeri Alexander Stubb vierailee parhaillaan Turussa käynnissä olevassa Ruisrockissa. Kiireinen suosikkipoliitikko nauttii kymmenientuhansien muiden festarivieraiden tavoin Ruissalossa hellesäästä ja rockmusiikista.

Stubb saapui hetki sitten tervehtimään tuttuja tapahtuman VIP-tiloihin. Ulkoministeri saapui nauttimaan rockfestareista tuttuun tapaansa varsin rennossa asussa, sillä hänen festariasunsa pitää sisällään trendikkään virtaviivaiset aurinkolasit, maastonvihreät reisutaskushortsit, rennon mustan t-paidan ja varvassandaalit. VIP-passia hänen ei muiden paikalla olevien kutsuvieraiden tapaan tarvitse kuitenkaan kantaa kaulassaan.

Parhaillaan settiään Paviljonkilavalla lopettelee kultaa uudella Twilight Theater -albumillaan myynyt ja suoraan albumilistan ykköseksi noussut Poets of the Fall. Tänään lavalle nousevat lisäksi muiden muassa The Baseballs, PMMP, Michael Monroe ja The Specials. Järjestäjien ilmoituksen mukaan paikalle odotetaan tänään noin 30.000 katsojaa.