Britney Spears halutaan Glee-hittisarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeenkin hankittu Glee-televisiosarja on niittänyt menestystä ympäri maailmaa, ja sarjassa on nähty myös useita supertähtien vierailuja. Sarjassa vilahtii taannoin myös poptähti Madonna, ja seuraavaksi ruutuun halutaan myös Britney Spears.

Entertainment Tonight -ohjelman mukaan sarjan luoja Ryan Murphy ei ole vielä paljastanut haluaako hän Britneyn esittävän itseään vai jotain hänelle kirjoitettua roolia. Kyseisen jakson käsikirjoittaminen on vielä kesken.

Torstaina Glee sai huimat 19 Emmy-ehdokkuutta. Eilen julkistetiin tieto, että sarjasta työstetään erikoisjakso, joka esitetään ensi vuoden Super Bowl -ottelun jälkeen jopa sadoille miljoonille televisiokatsojille. Ryan Murphy ei vielä kertonut mihin supertähteen kyseinen jakso nojautuu, mutta hänen mukaansa Michael Jackson osui arvauksena lähelle.

News of the World -lehti uutisoi viime viikolla, että Murphy on kyllästynyt sarjan nuorten tähtien keskinäisiin seksisuhteisiin kuvauspaikoilla ja onkin siksi nyt kieltänyt seksin kuvausten yhteydessä. Päätökseen vaikutti lehden mukaan muiden muassa upean Lea Michelen touhut.

– Olen itsekin seurustellut työtovereideni kanssa ja se onkin aivan luonnollista kun töitä tehdään 18 tuntia päivässä. Minulla on kuitenkin sääntö, jonka mukaan seksiä ei saa harrastaa asuntovaunuissa. He ovat nyt rikkoneet tätä sääntöä. Ymmärrän että he ovat nuoria ja hormoonit hyrräävät mutta sitä ei saa tehdä asuntovaunuissa, Murphy kertoi News of the World -lehdelle.