Vakavasti sairas Cheryl Cole siirrettiin yksityissairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkistähtiin nykyisin lukeutuva brittikaunotar Cheryl Cole on joutunut taistelemaan elämästään sairastuttuaan vakavasti taannoisella Tansanian lomallaan. Uuden poikaystävän kanssa tehty lemmenloma päättyi vakavasti, kun Cheryl kiidätettiin teho-osastolle.

Ensin Cherylin uutisoitiin kärsivän uupumuksesta, kun hän oli pyörtynyt muotikuvauksissa. Sairaalassa kuitenkin selvisi, että kyseessä oli hengenvaarallinen malaria. Colea hoidettiin sairaalassa lähes viikon ajan ja osan siitä hän makasi teho-osastolla. Nyt poptähti-realitytuomari on kuitenkin päässyt pois teho-osastolta, eikä hänellä ole enää hengenvaaraa.

27-vuotias Cheryl Cole pääsi eilen pois Lontoon yliopistollisesta sairaalasta, mutta ei vielä kuitenkaan kotiinsa, vaan hoitoa jatketaan nyt yksityissairaalassa, Daily Mail uutisoi. Lehden haastattelemien lääkärien mukaan malaria on voinut aiheuttaa vammoja supertähden kehkoille ja maksalle, mutta tarkempia tietoja ei ole annettu julkisuuteen.

Cheryl Cole on perunut kaikki sovitut esiintymisensä sekä televisiossa että konserttilavoilla. Myös hänen toisen soololevynsä tuotanto on nyt jäissä. Se on määrä julkaista lokakuussa.