Hayley Tamaddon muodokkaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittinäyttelijä Hayley Tamaddon ei ole vielä lyönyt itseään julkkismarkkinoilla läpi kansainvälisesti, mutta neitokaisen tuoreiden lomakuvien perusteella ei olisi ihme, vaikka hänestä tulisi vielä kansainvälinen tähti.

Viime kuussa miesystävänsä Darren Charlesin jättänyt Hayley Tamaddon on nimittäin parhaillaan lomailemassa Espanjassa, jossa paparazzikuvaajat ovat onnistuneet ikuistamaan hänet rantatunnelmissa. Bikineihin sonnustautunut sinkkuneitokainen toi elävästi mieleen samanlaisessa tilanteessa James Bond -leffassa nähdyn Hale Berryn. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Hayley Tamaddon on tullut Britanniassa tutuksi erityisesti Emmerdale-saippuasarjan tähtenä. Hän oli taannoin mukana kilpailemassa myös Dancing On Ice -ohjelmassa. Kesäkuussa 2010 Hayley Tamaddon erosi tanssijamiehestään Darren Charlesista sen jälkeen kun mies tunnusti olleensa uskoton Hayleyn ollessa kuvausmatkalla.