Irina Sheik upeana shoppailemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi seuraamisen arvoisista huippumalleista on parhaillaan venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik. Jalkapallotähti Ronaldon kanssa seurustelevasta tähdestä veikataan tämän vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Irina Sheik nousi otsikoihin ensimmäisen kerran joulukuussa, ja sittemmin hänet on nähty jo useita kertoja esimerkiksi useissa bikinikuvissa. Äskettäin hänet ikuistettiin Las Vegasin LAVO-klubin punaisella matolla yhdessä ystävänsä Jessica Whiten kanssa. Tällä kertaa kaunotar on kuvattu valkoisessa cocktail-mekossa silminnähden vaivautuneena paparazzien läsnäolosta. Katso kuvat tästä ja tästä.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tuleva huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Christiano Ronaldon kanssa ja hänen epäillään olevan Ronaldon salatun lapsen äiti.