Jessica Simpson pokasi naimisissa olevan urheilutähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa nousseen elopainonsa ja sen myötä rehevämmäksi muuttuneiden muotojensa merkeissä. Hän on samalla kaikessa hiljaisuudessa seurustellut ukkomiehen kanssa jo viiden viikon ajan.

Äskettäin Jessica tyrmistytti kertomalla televisiohaastattelussa, että pesee hampaansa vain kolme kertaa viikossa. Nyt hänet on ikuistettu ensimmäistä kertaa yhdessä miesystävänsä kanssa. Us Weekly -lehden mukaan lemmenlomalta palaamassa ollut pari on seurustellut jo viiden viikon ajan. Lehti kertoo myös, että uusi miesystävä on NFL-tähti Eric Johnson, joka on virallisesti edelleen naimisissa toisen naisen kanssa. Pari tapasi kun yhteinen ystävä esitteli heidät Jessican kotibileissä.

Country-laulajana itsensä pääosin viime vuodet elättänyt Simpson nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiertää ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonnäkönsä eteen tekemään.