Mel Gibsonin raivokohtauksen äänite vuoti nettiin! Kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä viihdemaailmassa on kohuttu Hollywood-tähti Mel Gibsonin touhuja ex-tyttöystävänsä Oksana Grigorievan kanssa. Oksana väittää Melin lyöneen häneltä hampaat sisään, ja neitokaisen tallentamilla ääninauhoilla Gibsonin väitetään myös tunnustaneen teon.

Grigorieva teki asiasta rikosilmoituksen jo pari viikkoa sitten. Eilen poliisi vahvisti ottaneensa pahoinpitelyn tutkittavakseen. Tutkimusten päätodiste on Oksanan äänittämä nauha, jossa raivokohtauksen saanut Gibson muiden muassa tunnustaa pahoipidelleensä tyttöystävänsä. Nyt tämä äänite on vuotanut julkisuuteen.

Oksanan salaa äänittämällä nauhalla Gibson toteaa tyttöystävän ansainneen kaksi nyrkiniskua kasvoihinsa, vaikka samaan aikaan vaimon sylissä oli pariskunnan kahdeksankuukautinen tytär Lucia. Pahoinpitely tapahtui Gibsonin Malibussa sijaitsevassa asunnossa jo tammikuussa, mutta se tuli julki vasta viime viikolla.