Ruisrockin perjantai keräsi 21 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna 40-vuotisjuhliaan viettävän Ruisrockin avajaispäivä perjantai keräsi Ruissalon festivaalialueelle 21.000 vierasta. Lähes ennätyshelteessä ja pilvettömän taivaan alla vietetty perjantai huipentui pimeyden prinssin Ozzy Osbournen huikeaan hittiputkeen.

Päivän muita kohokohtia olivat Negativen, Billy Talentin ja Rise Againstin yleisöä pomputtaneet konsertit sekä täpötäydelle teltalle esiintyneen Jenni Vartiaisen keikka. Vauhdikkuutta festareille toivat myös tapahtumassa vierailleet Duudsonit. Avajaispäivän tunnelmia voi aistia Ruisrockin virallisessa kuvagalleriassa tästä linkistä.

Parhaillaan käynnissä oleva festarilauantai on käynnistynyt odotetusti helteisissä tunnelmissa. Päivän tähän mennessä vauhdikkaimmasta keikasta vastasi hetki sitten settinsä lopettanut Poets of the Fall. Tänään lavalle nousevat lisäksi muiden muassa The Baseballs, PMMP, Michael Monroe ja The Specials. Järjestäjien ilmoituksen mukaan paikalle odotetaan tänään noin 30.000 katsojaa.