Tori Spellingin rinnat rapistuivat karmaiseviksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa painonpudotuksensa ja -nousunsa merkeissä, kun hän sai talven aikana hieman lihaa luidensa ympärille.

Viime päivät ovat olleet Torille rankkoja, koska hänen miehensä Dean McDermott loukkaantui viime viikola rajussa moottoripyöräonnettomuudessa. Dean pääsi sairaalasta tällä viikolla. Nyt Tori ja hänen silikonirintansa on kuvattu Beverly Hillsissä. Paparazzikuvat kuitenkin hämmentävät, sillä neitokaisen silikonit näyttävät rapistuneen karmaisevalla tavalla. Katso kuvat tästä.

Lukuisissa elokuvissa ja tleevisiosarjoissa näytellyt Dean McDermott ja Beverly Hills 90210 -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling saivat taannoin perheenlisäystä, kun Tori synnytti tyttären keisarinleikkauksella Los Angelesissa. Pienokaisen nimeksi tuli Stella Doreen McDermott. Lapsi oli Tori Spellingille ja tämän aviomiehelle Dean McDermottille toinen yhteinen. Pariskunnalla on ennestään 1-vuotias poika Liam Aaron. McDermottilla on lisäksi 9-vuotias poika hänen aikaisemmasta avioliitostaan.