Uutisankkurille nolo moka suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla nähdään aika ajoin noloja tilanteita suorissa televisiolähetyksissä, kun uutisankkurit ja toimittajat joutuvat yllättäviin tilanteisiin. Tuorein tapaus tulee Yhdysvalloista, jossa NBC-kanavan uutisankkuri kiroili kesken uutislähetyksen.

Kyseessä oli Los Angelesin NBC-kanavan uutislähetys, jossa miespuolinen uutisankkuri Chris Schauble suivaantui väärän kuvamateriaalin takia. Kollegansa Jaycee Dugardin jatkettua seuraavaan uutiseen Schauble ilmeisesti oletti Dugardin olevan kameroiden tiiviissä kuvassa ja hän sen ulkopuolella. Katso video tästä. Ohjaaja oli kuitenkin päättänyt pitää molemmat ankkurit ruudussa, joten kotikatsomoissa nähtiin kuinka ankkuri toteaa ”Mitä v**tua?”.

Hän ei sanonut sitä ääneen, mutta lopputuloksesta ei jäänyt epäselvyyttä. NBC julkaisi myöhemmin tiedotteen, jossa se pahoitteli tapausta. Kyseinen uutisjuttu käsitteli 18 vuotta kidnapattuna ollutta tyttöä, mutta kuvissa nähdtiin virheellisesti yksinpurjehdusta maailman ympäri yrittänyt Abby Sunderland.